Petru Van Zyl – Ιδρυτής
Η Petru van Zyl είναι μια από τους κορυφαίους θεραπευτές αναδόμησης του δέρματος της Νοτίου Αφρικής με πάνω από 17 χρόνια εμπειρία στον τομέα. Η Petru είναι επίσης ερευνήτρια και συγγραφέας των πιο γνωστών και σημαίνονταν εκπαιδευτικών υλικών που χρησιμοποιούνται και εφαρμόζονται σε περισσότερες από 28 χώρες σήμερα.

Όλα ξεκίνησαν με την εμπειρία της στην ιδιοκτησία και τη λειτουργία των δικών της παραϊατρικών κλινικών αποκτώνταςς τεράστια πρακτική γνώση που καλύπτει όλες τις πτυχές της επαγγελματικής αισθητικής και επικεντρώνεται ειδικότερα στην κοσμετολογία και τις θεραπείες.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Petru έχει εργαστεί εκτενώς αποκτώντας εμπειρία στη Νότια Αφρική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη, τη Σκανδιναβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Ρωσία, την Ασία και τη Βραζιλία. Κατά τη διάρκεια αυτής της τελευταίας δεκαετίας ασχολείται ενεργά με την έρευνα, όχι μόνο όσον αφορά τις τελευταίες τάσεις αλλά επίσης τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες σχετικά με την χημεία των καλλυντικών, γεγονός το οποίο την έχει αφήσει με ένα παθιασμένο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη ιατρικών θεραπειών.

Η σημαντική εξέλιξη και η πρόοδος στον τομέα αυτό έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον της και έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και γνώση σε στενή συνεργασία με διάφορες διεθνώς καταξιωμένες προσωπικότητες, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι γνωστοί δερματολόγοι, πλαστικοί χειρουργοι και χειρούργοι αισθητικής.

Αρκετοί άνθρωποι άσκησαν σημαντική επιρροή στην επαγγελματική σταδιοδρομία της Petru,η οποία επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τις επιτυχίες της στην επαγγελματική αγορά περιποίησης του δέρματος σήμερα. Ορισμένοι από αυτούς είναι ο Hennie Roos, MD, πλαστικός χειρουργός, η Aubrey Parsons, PhD, καθηγήτρια στην επιστήμη του δέρματος και ο σύζυγός της Fernando Bouffard , ιατρός στην Γαληνική Φαρμακευτική και στη Φαρμακευτική Τεχνολογία.
Fernando Bouffard PhD – Συνιδρυτής
Ο Fernando Bouffard, πιστοποιήθηκε ως φαρμακοποιός στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης, στην Ισπανία, όπου στη συνέχεια πήρε το μεταπτυχιακό του και το Διδακτορικό του στην Γαληνική Φαρμακευτική και στη Φαρμακευτική Τεχνολογία. Στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης είχε πλέον την αρμοδιότητα για τη δημιουργία του πρώτου πιλοτικού εργοστασίου για τη δημιουργία ημι-στερεάς ύλης από το οποίο πολλοί εξακολουθούν να επωφελούνται σήμερα για την ανάπτυξη νέων προηγμένων σκευασμάτων.

Τα επόμενα χρόνια ο Fernando απέκτησε μεγάλη εμπειρία στην έρευνα, στην ανάπτυξη και στην κατασκευή των χημικών πίλινγκ, στα ενδοδερμικά διαλύματα, στα θρεπτικά φαρμακευτικά σκευάσματα και στα σκευάσματα για τοπική εφαρμογή στην Ευρώπη και τη Νότια Αμερική.

Τα άτομα τα οποία είχαν μια σημαντική επίδραση στην εμπειρία του Fernando και σε μεγάλο βαθμό στη διεθνή επιτυχία της καριέρας του στην ιατρική αισθητική αγορά είναι ο Jose Luis Cisneros, MD, και Ramon Singla, MD, δερματολόγοι από την Ισπανία και οVictor Garcia MD, πλαστικός χειρουργός από τη Βενεζουέλα.

Ο Fernando έχει ασχοληθεί με τη μελέτη των trans συστημάτων μεταφοράς και έχει ανακαλύψει μοναδικές φόρμουλες, οι οποίες σήμερα έχουν βαθιά επίδραση στην πορεία των νέων εξελίξεων της κοσμετολογίας σε όλο τον κόσμο.

Το εργαστήριο που είναι υπεύθυνο για όλες τις νέες καινοτόμες εξελίξεις είναι ένα οικογενειακό εργαστήριο που ιδρύθηκε στα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα από τον φαρμακοποιό Don Antonio Fita Trias (PhD), ο προπάππους του Fernando. Σήμερα ακόμα και μετά από δεκαετίες είναι πρότυπο λόγω της εμπειρίας, που ειδικεύεται στην κλινική και αισθητική δερματολογία και λόγω της τεχνικής υποστήριξης που προσφέρει με τη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη για περισσότερο από 10 παγκοσμίου φήμης ιατρικές σειρές προϊόντων.

Ο Fernando έχει δώσει περισσότερες από 100 διαλέξεις σε παγκόσμια συνέδρια αισθητικής ιατρικής και ίδρυσε την πρώτη Διεθνή Ακαδημία Δέρματος στη Βαρκελώνη, όπου διδάσκει ιστολογία του δέρματος, βιοχημεία, κοσμετολογία και ιατρική αισθητική μαζί με πολλούς διεθνείς ηγέτες στη δερματολογία, πλαστική και αισθητική χειρουργική.